Prečo je fajčenie tichý zabiják a elektronická cigareta lepšia voľba ?

10.04.2013 10:14

Takmer každý človek pri otázke čo je mu najvzacnejšie, odpovie ZDRAVIE na prvom alebo druhom mieste. Ak ste fajčiar tak sa asi klamete. Teraz mate možnosť urobiť ktočik k tomu aby to tak bolo. Uvádza sa, že dym z normálnej cigarety obsahuje okolo 4000 látok v plynnom či pevnom skupenstve.

Mnoho ľudí, ktorí vymenili klasické cigarety za elektronické, zaznamenalo okamžite zmeny, či už ide o krásu alebo zdravie. Prechod od staromódneho k modernému spôsobu fajčenia prináša obvykle výborné výsledky.

Elektronicka cigareta, e-liquid


Predstavujeme vám päť zásadných vecí, ktoré vnímajú fajčiari ako najväčšie výhody prechodu na e-cigaretu :


1. Nebudete smrdieť od nepríjemného dymu ! Veľa e-fajčiarov si pochvaľuje, že už nesmrdia tabakom, čo je výhodné nielen pre nich, ale i pre ľudí, ktorí sa nachádzajú v ich okolí. Viete si predstaviť, že môžete spokojne fajčiť a nebude vám neustále páchnuť oblečenie alebo vlasy ?
2. Povedzte dovidenia tabakovým škvrnám a pachom na vašich rukách! Elektronicka cigareta vám pomôže vyhnúť sa takýmto nepríjemným situáciám a už sa viac nemusíte hanbiť, keď niekomu podávate ruku.
3. Získate nové chute! Tabak je známy tým, že zhoršuje schopnosť cítiť chuť potravín. Keď tabakové cigarety zmiznú z vášho života, pripravte sa na svet vôní a chutí, ktoré vám chýbali.
4. Budete cítiť príval energie! Väčšina fajčiarov, ktorí prestali fajčiť tabak sa cíti lepšie a sú aktívnejšími. Keď sa toxíny vyplavia z tela von a pľúca začnú bežať na plný výkon, budete mať v obehu okamžite viac kyslíka, čo sa odzrkadlí aj na vašej kondícií a energii.
5. Budete mať krásnu pokožku! Cigaretový dym spôsobuje vrásky už v rannom veku a pleť je mdlá a bez života. Po skončení s cigaretami si môžete rýchlo všimnúť, že tvár vyzerá mladšie a zdravšie.
Z uvedeného je vidieť, koľko problémov môžete odstrániť prechodom na e-cigarety, pričom sa nemusíte zbaviť nikotínu. Vyskúšajte to
Niet pochýb, že náš životný štýl sa neustále mení. Žijeme hekticky a stále sa niekam ponáhľame. Niekedy je naozaj ťažké byť ohľadom blízkej budúcnosti optimistický, ale existujú veci, ktoré vám môžu život uľahčiť.


Prechod na elektronické cigarety je skvelý spôsob ako ušetriť, a to nehovoríme len o peniazoch.

Predstavujeme vám niekoľko spôsobov ako elektronicka cigareta dokáže byť šetrná.
Šetrnosť k vašim financiám – samozrejme veľkou výhodou e-cigariet je finančná úspora. Fajčením elektroniky môžete ušetriť niekoľko desiatok až stoviek € v závislosti od toho aký silný fajčiar ste.
Šetrnosť k vášmu času – hovorí sa, že čas je všetko, čo máme. Ľudia, ktorí fajčia tradičné cigarety nemôžu fajčiť kdekoľvek. Musia teda odchádzať z práce, z reštaurácií alebo zo svojho bytu, aby si mohli zapáliť. Týmto však veľakrát strácajú drahocenný čas, ktorý by rozhodne dokázali využiť efektívnejšie.
Šetrnosť k životnému prostrediu – ochrana životného prostredia bola v minulosti módnou záležitosťou, avšak dnes sa stala priam nutnosťou. Ohorky z tradičných cigariet sú jednou z hlavných príčin enormného znečisťovania prostredia, v ktorom žijeme, a to nehovoríme ešte o dyme a všetkých škodlivinách, ktoré unikajú do ovzdušia pri samotnom fajčení. Elektronické cigarety sú opakovane použiteľné a neobsahujú chemikálie, a teda tento problém by sme mohli ich používaním odstrániť.
Šetrnosť k svojmu telu - je zrejmé, že najdôležitejším dôvodom prechodu na elektronické cigarety je zdravie. Mali by sme byť šetrní k svojmu telu a dbať na to, aby sme ho zbytočne nezaťažovali. I v tomto smere sú určite e-cigarety vhodnejšou alternatívou.

Vyskúšajte to
1. E-fajčenie je teda zdravotne nezávadné, pokiaľ používate náplne s e-liquidmi bez nikotínu.
2. Pri náplniach s e-liquidmi s obsahom nikotínu je menej škodlivé ako všetky ostatné typy fajčenia, pri ktorých dochádza k horeniu. Pri e-fajčení nedochádza k horeniu a vďaka tomu sa z e-cigarety neuvoľňujú látky, ktoré vďaka nemu vznikajú. Neodpadá však inhalácia nikotínu, ktorý je sám o sebe samozrejme škodlivý. ..


Ako funguje e-cigareta?

Elektronická cigareta je postavená na jednoduchom princípe a to premeny roztoku, ktorý obsahuje príchuť a hlavne nikotín, na syntetickú paru. Ako nosné médium príchuti a nikotínu je používaná najčastejšie látka propylenglykol.
Srdcom každej e-cigarety je tzv. atomizér. Pri potiahnutí z e-cigarety, podtlakový senzor v batérii zapne obvod a začne napájať atomizér. V atomizéri je žhaviace teliesko, ktoré sa aktivuje a začne odparovať kvapalinu s nikotínom a príchuťou, ktorú e-fajčiar vdychuje, tak ako pri bežnom fajčení. V závislosti na kvalite e-cigarety a použitom atomizéri potom vzniká buď veľa syntetického dymu alebo naopak. U najnovších modelov je už tvorba dymu natoľko dobrá, že fajčiar vydychuje pomerne slušné množstvo a musíme podotknúť, že niekedy už aj predčia klasickú cigaretu a tak je pocit z e-fajčenia naprosto dokonalý.
Existujú rôzne úrovne nikotínových náplní a tak si každý fajčiar ľahko nájde to čo práve jemu vyhovuje. Kvapalina slúžiaca k doplňovaniu do náplní pre e-cigarety, e-cigary a e-fajky sa nazýva e-liquid.
Vyskušajte

Späť

Vymeň papiere za ZLATO...

VÝHODNÝ NAKUP ZLATA NA SPLÁTKY

LIVEGOOD USA

TOP BIZNIS , NOVINKA v EU, Ziskajte TOP POZICIU a zarábajte VIAC

  TOP MLM FIRMA 

      

aj popri zamestnaní 

kvalitné produkty

softmarketing

autoprogram AUDI

VIAC INFORMACIÍ

Kontakt

Ing. Jozef JANKAJ
Na vršku 8, Staré mesto, BRATISLAVA

0907 535 928

   E BOOK dozviete sa v ňom, čo odlišuje bežných ľudi a bohatých a ako sa  tým bohatým stať...


OCHRÁNA OSOBNÝCH ÚDAJOV

       REG. ČÍSLO 4082

Je málo povolaní kde aj bez vysokej školy môžeš dosiahnuť príjem nad 1 000 Eur. Práca v realitke to umožňuje- ale nie v každej realitke a nie pre každého. Zisti VIAC:

       JE OZAJ LUKRATIVNÁ 

PRÁCA REALITNÉHO MAKLÉRA/KY ?

peniaze, bankovky Eura v ruke

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

AK SA VÁM ČLÁNOK PÁČI A MYSLITE SI ŽE JE PRÍNOSNÝ-ZDIEĽAJTE HO PROSÍM. 

      ĎAKUJEM

 ŠTATISTIKA  TOPlist

 Ako si vybrať auto ?  tu najdete stovky      TESTOV AUT

  KATALÓG

Týmto Vás ako navštevnikov vebu informujem: Tento web využivá Cookies, analytiku a sledovanie bez ukládania osobných údajov a bez poskytovania osobných údajov 3. stráne...

Informácie o GDPR

INTERNET je miesto kde funguje viac ako ako 2 000 000 000 ľudí, Niektorí sa iba zabávajú, no iní ZARÁBAJÚ. Ak si v prvej skupine prejdi do druhej a zarábaj aj TY...

JustForex

Podnikaj s emailingom a užívajte si podnikanie z pláže. Urob si web a získavaj kontakty. Teraz:

NAJLEPŠÍ EMAILING AJ ZDARMA

dievča na pláži pri mori

Už v roku 2 000 som mal vyše 300 manažérov a fin. poradcov. Najlepší z nich zarábali aj cez 2 000 Eur...

Pomôžem aj Tebe vybudovať

ZLATÚ KARIÉRU

- zaškolenie ZDARMA

- bez potreby licencie NBS

- atraktívne odmeny a kariéra

- pasivný príjem nad  1 000 Eur 

+ ZLATÁ RENTA doživotne

  

 

  KATALÓG

Zaujímavé odkazy

  • 22.11.2011 12:02

    UPOZORNENIE

    Informácie na tejto stránke sú názory autora a nie su návodom pre konkrétne investicie.

    Obchodovanie s derivatmi a pakovými nástrojmi je rizikové. Pri každej finančnej transakcií alebo pri otvorení obchodného účtu si pozorne prečitajte podmienky a upozornenia.

peniaze, žena, muž, peňaženka

Až 80 % hádok v rodine, je kvôli peniazom. Máte pred výplatou väčšinou prázdne karty a peňaženku ? Jednoduchý návod ako to navždy vyriešiť...

Vlož dole svoj e mail a stiahni

E BOOK peniaze-riešenie

V dnešnej dobe už nemusiš mať účet v svojom meste a osobne tam chodiť. Banková pobočka je veľmi drahá zaležitosť. Preto Ti e-účet ponukne lepšie služby aj BANKOMATOVÚ KARTU...Peňaženka SKRIIL je obľubená a patrí medzi najbezpečnejšie 

bankové karty, webporadca.eu

 

Skrill, peňaženka

NAJLEPŠIA E PEŇAŽENKA

je bezpečná a rychlá,

mimo dosah exekutorov,

s kartou MASTERCARD ju akceptuje

v celom svete 35 000 000 obchodov

a 1 900 000 bankomatov.

 

  KATALÓG

CENA ZLATA bola v roku 2006 cca 400 USD, chceš čakať kým bude nad 4 000 USD za uncu (31g) ?

www.zlatopredaj.sk

Ak máš web alebo veľa kontaktov, potom je tu aj pre Teba 

 LUKRATIVNÉ AFFILIATE

bankovky -eura

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

Profesionalný vzhľad a ľahká obsluha. 

Všetko v Slovenčine a návod vo videu

       

© 2010 Všetky práva vyhradené. COPY - WEBPORADCA.EU KOPÍROVANIE IBA S UVEDENÍM ZDROJA, INAK ZǍKAZANÉ

Vytvorené službou Webnode