17 dôležitých krokov k cieľu stať sa milionárom...

29.05.2019 13:21

Ak sa chcete stať milionárom, je to úplne možné a jednoduchšie, než si myslíte. No nie je to rýchle...

            rodina, dom, auto, milionár

Ak máte 18 môže to trvať aj 30 rokov a ešte si to užijete, no ak 50 mali by ste to stihnúť za 10 rokov, aby ste mali pekný dôchodok...
neveríte ? tu je dôkaz ...
https://cs.wikipedia.org/wiki/Ray_Kroc
Syn českého emigranta, Raymond Albert Kroc, narodený 5.10.1902 pri svojich obchodných cestách objavil v roku 1953 reštauráciu so zaujímavým konceptom. Reštauráciu vlastnili bratia Dick a Mac McDonaldovci.

    Ray je očarený premysleným systémom „ako kvalitne a rýchlo občerstviť čo najviac ľudí“.
    O rok neskôr Ray otvára svoju prvú reštauráciu s konceptom McDonald´s a sníva o sieti reštaurácií po celej Amerike.
    V roku 1962 kupuje firmu McDonald’s za 2,7 milióna dolárov.
    V tom istom roku je už pod vedením Raya Kroca 500 funkčných reštaurácií s miliardou predaných hamburgerov.
    V 60. a 70. rokov preráža McDonald’s do Kanady, Japonska, Austrálie, Nemecka aj Velkej Británie.                                            V 90. rokoch expanduje do strednej a východnej Európy.

Jeden milión dolárov je a nie je veľa peňazí. Je to prvý milión, ktorý je najťažší, čo ľudia zaznamenajú, keď hovoria, že na zarábanie peňazí sú potrebné peniaze. Akonáhle urobíte prvý milión, vaše peniaze začnú robiť tvrdú prácu...


Existuje niekoľko rozhodnutí, ktoré musíte urobiť v relatívne mladom veku, a môžu vám pomôcť, alebo brániť vášmu postupu na milión dolárov.


1, Začnite už na strednej škole,

študujte o peniazoch a všímajte si ich pohyby a vplyv...Skúste si rôzne brigády, aby ste sa niečo zo života naučili a zistili ako ťažko sa niekde peniaze zarábajú... Spýtajte sa rodičov, čo robia, prečo to robia a ako zarábajú...
2. potom si vyberte správnu školu a zamestnanie

Aspoň na začiatku vašej cesty k tomu, aby ste zarobili milión dolárov, plat, ktorý zarobíte z vašej práce, bude tvoriť väčšinu vášho bohatstva. Vzhľadom k tomu, že budete  aspoň niekoľko desaťročí pracovať, chcete pracovať v oblasti, kde  bude možnosť zarábať dobré peniaze.

Vysokoškolské vzdelanie nie je jedinou cestou k blahobytu, ale človek sa určite môže upokojiť. Študenti s vysokoškolsým vzdelaním zarábajú najmenej o 30 % viac ako tí, ktorí majú len maturitné vysvedčenie zo strednej školy.

Vysokoškolský titul je dobrá investícia a výber správneho, môže urobiť veľký rozdiel v tom, ako rýchlo sa hromadí prvý milión dolárov.

Keď sa rozhodujete , toto sú tie najlepšie platené...
Sudca, notár
It programátor
IT manažér
Lekár
Lekárnik
Matematik
Auditor
Ekonóm
Analytici a IT technik
Technik inžinier
Analytik spravodajstva
Supervízor zdravia a bezpečnosti
Systémový inžinier
Účtovník, daňový poradca
Právnik
Viac TU https://www.platy.sk/platy
https://careers-in-business.com/ugsal.htm
A samozrejme nezabudnite že plat závisí aj od krajiny kde pracujete.Tým si cestu k miliónu môžete výrazne urýchliť...

 

2. Začať investovať čo najskôr

Toto je najväčšia vec na tomto zozname. Ak chcete byť milionárom, tak to robíte.
Nie je nikdy zavčasu, pokiaľ ide o investovanie. Čím skôr začnete, tým rýchlejšie zarobíte milión dolárov.
    „V priemere milionári investujú každý rok 20% svojho príjmu . Ich bohatstvo nie je merané podľa objemu, ktorý každoročne robia, ale podľa toho, ako časom  investovali,
Inými slovami, projektový manažér by mohol zarobiť 50.000 dolárov ročne a byť bohatší a skôr milionar ako lekár zarábajúci 250.000 dolárov ročne - ak projektový manažér má vyššiu čistú hodnotu tým, že šetrí a investuje viac peňazí aj času.

Na investovanie nepotrebujete veľa peňazí ani veľa vedomostí. Neexistuje žiadne minimum, poplatky sú nízke a proces je jednoduchý. Ak neinvestujete, prestaňte čítať a otvorte účet ...
 

3. Investujte aj do komodit a do nehnuteľností...


Napísali sme veľa o nehnuteľnostiach ako o veľkom zdroji pasívnych príjmov, a to je. Nemusíte si však kupovať dom a prenajímať ho, aby ste zarábali na nehnuteľnostiach.

Fondy umožňujú investovať do nehnuteľností už od pouhých 20 Eur. To môže byť skvelý spôsob, ako dostať pevnú nohu  majetku, a tiež spôsob ako budete mať peniaze ńeskôr aj na kúpu nehnuteľnosti na prenajom.

Ak ste pripravení na prenájom nehnuteľnosti, nemusíte byť vlastníkom domu. Môžete si kúpiť nehnuteľnosť na kľúč s bankou , sledujete len pasívny príjem.

4, Buďte inteligentný pri dlhoch...

Do každého života musí nejaký dlh prisť. To nie je pravda pre všetkých, ale pre väčšinu z nás je to pravda.

Všetky dlhy nie sú rovnaké

Je tu dobrý dlh a zlý dlh. Dobrý dlh je zobrať študentské pôžičky a získať titul v dobre platenej oblasti alebo požičiavanie peňazí na kúpu domu na prenajom. Zlý dlh je ak kupujete veci na kreditných kartách, ktoré ani nepotrebujete.
 Krása dobrého dlhu je v tom, že je to v podstate investícia, rovnako ako akcie alebo dlhopisy. Teraz míňate peniaze v očakávaní, že dostanete svoje peniaze späť, a možno aj nejaký zisk navyše, niekedy v budúcnosti.
A pretože platby sa platia počas mnohých mesiacov alebo rokov, môžete si položku, ktorú financujete, okamžite kúpiť namiesto toho, aby ste museli čakať a ušetriť tak dosť peňazí, aby ste ju mohli kúpiť naraz.
Okrem toho, dobrý dlh má tendenciu niesť relatívne nízku úrokovú sadzbu ...

Ale dobré alebo zlé, chceme splatiť dlh šikovne. Ak máte študentský úver dlh, môžete refinancovať za nižšiu úrokovú sadzbu prostredníctvom inej banky . Dokonca aj refinancovanie za úrokovú sadzbu len o 1% nižšiu, než je vaša súčasná sadzba môže ušetriť tisíce dolárov po dobu trvania úveru.
Mali by ste počkať na investovanie, kým nezaplatíte svoj dlh študentského úveru? Nie! Pamätajte si, že nie je náhradou času, pokiaľ ide o investovanie.

Pretože úroky z dobrých pôžičiek sú zvyčajne relatívne nízke, 2-6% a priemerný výnos na akciovom trhu je 8 a viac %, môžete investovať a ziskať viac peňazí ako platíte ...

Na druhej strane, dlh z kreditných kariet je núdzový. Pretože záujem je tak vysoký, musíte ho zaplatiť čo najrýchlejšie. Ak máte dlh z kreditnej karty, urobte plán, aby ste ho zaplatili. Len hádzanie ďalších peňazí v rôznych zostatkoch nie je efektívne.

6. Zvyšujte si kredit skore

Koľko dlhu beriete, je čiastočne určené vašou kreditnou hodnotou. Ak si chcete požičať peniaze na bývanie alebo začať podnikať, úroková sadzba, ktorú ponúkate, závisí od vášho kreditného skóre.

Čím lepšie je vaše skóre, tým nižšia je úroková sadzba. S dobrou kreditnou skóre je váš život lacnejší.

Nie je potrebné naháňať perfektné skóre , čo potrebujete, je skóre také, aby ste sa kvalifikovali na najlepšie ceny.

Aj keď je dôležité mať dobré skóre, nemusíte sa o tom zaujímať. Najdôležitejšie je pred požičaním peňazí, takže ak vaše skóre nie je ideálne a premýšľate o požičaní peňazí, pred podaním žiadosti o pôžičku sa snažte o zlepšenie svojho skóre.
Zlepšenie kreditného skóre nie je zložité a hoci sa to nestane cez noc, stáva sa to rýchlejšie, ako si dokážete predstaviť.

7. Zarábajte viac a ešte viac...

 Viete, čo by ste mali robiť ? Kde Vas najlepšie ohodnotia a plát bude rasť  ? Väčšina zamestnávateľov vám nedá len zvýšenie platu , pretože ste boli v spoločnosti  ďalší rok. Ak chcete plat zvýšiť, musíte to požiadať ...

Predtým, ako požiadate o zvýšenie, zostavte zoznam dôvodov, ktoré si zaslúžite. Čo ste dosiahli v uplynulom roku a ako to pomohlo vášmu šéfovi alebo spoločnosti?

Aj keď je získanie zvýšenia platu je skvelé, nemusí to znamenať oveľa viac peňazí vo vrecku. Priemerný nárast je len 5%. Ak naozaj chcete zarobiť viac peňazí, mali by ste zmeniť zamestnanie  dosť často.
Tí, ktorí menia prácu každé dva roky, zarábajú v priemere o 50% viac ako ich kariéra, než tí, ktorí zostávajú v tom istom zamestnaní dlhšie.

Ak dostanete novú pracovnú ponuku, neprijímajte len to, čo vám ponúkaju . Opäť ak  viete, čo iní na podobných pozíciách vo vašom okolí zarábajú a ste pripravení vyjednávať o viac peňazí a lepších výhod.

8. Mať viac prijmov je dôležité...

Väčšina z nás nie je na limite, pokiaľ ide o čas strávený zarábaním peňazí mimo našich pracovných miest. Ak sa nám podarí stráviť päť hodín denne sledovaním televízie, môžeme stráviť niekoľko hodín tým, že zarobíme viac peňazí.
Každý by mal mať viac ako jeden prúd príjmov. Mohli by sme prísť o prácu bez vlastnej viny a potom čo? Dokonca aj keď máte výdatný núdzový fond, je to nervové trapenie, ak by ste nemali žiadne peniaze.

Môžete sa zamerať vysoko a hľadať začať svoj vlastný podnik, keď pracujete na plný úväzok, ale to si vyžaduje čas, čas na prácu a čas, kým začne zarábať.

Stráviť niekoľko nocí v týždni jazdy pre Uber priniesť nejaké extra peniaze. Babysit večer alebo cez víkendy s Sittercity atď.

Môžete odpovedať na prieskumy na webe a platiť prostredníctvom PayPal alebo darčekových kariet. Nie je to tony peňazí, ale ak ste usilovní, môžete zarobiť aj niekoľko stoviek mesačne.

Nezáleží na tom, koľko peňazí zarobíte, ak neviete, ako dobre spravovať a menej utrácať peniaze.

9. Vytvorte a veďte si rozpočet

Rozpočet nemá magickú schopnosť znižovať vaše výdavky, ale môže pomôcť udržať si zodpovednosť a ukázať vám presne, kde sa vaše peniaze idú. Ak ste novým rozpočtovaním, choďte napriklad TU a začnite.

Je to jednoduché a zadarmo. Akonáhle sa vám veci nastaviť, program robí väčšinu práce pre vás. Ak si nie ste istí, ako nastaviť svoje kategórie rozpočtu, máme na to vzťah.
Ak neviete ako alokovať svoje peniaze, použite pravidlo 50/30/20. Robí veci pekné a jednoduché.

50 % nutné vydaje, 30% potrebné a prijemné vydaje, 20% investicie

A hlavne pravidlo Najprv investujem, a zvyšok utratím, nikdy nie najprv utratím a zvyšok investujem..

Svoje prijmy a vydaje sledovať môžete napr. TU

10. Vyhnite sa zbytočným poplatkom

Nemusíte myslieť na poplatky, keď si myslíte, že spôsoby, ako utrácať peniaze, pretože väčšina poplatkov sú automatické, nemusíte  z vašej kreditnej karty alebo hotovosti zaplatiť. Ale platíte im.

Priemerná  4 členná domácnosť platí takmer 300 Eur ročne v bankových poplatkoch! Ak je vaša banka drahá otvorte si účet v internetovej banke...
Neexistuje žiadny minimálny zostatok, takže žiadny poplatok, ak spadnete pod určitú sumu , žiadne mesačné poplatky, žiadne kontokorentné poplatky a žiadne poplatky za zahraničné transakcie.

Zatiaľ čo nikto z nás nechce stratiť 300 Eur ročne na bankové poplatky, je to malo pokiaľ ide o stratu peňazí na investičné poplatky.
Američania platia každý rok 600 miliárd dolárov na investičné poplatky. Europania asi polovicu ...Na individuálnej báze strácaš časom jednu tretinu svojich investicií.
Riešenim je FINAX alebo ETF na burze


11. Neinovujte stale svoj šatník a domacnosť

Čo robíte, keď dostanete zvýšenie alebo bonus alebo kontrolu vrátenia daní? Ak budete neustále aktualizovať svoje veci a svoj životný štýl, kedykoľvek prídete na viac peňazí, nikdy nebudete milionárom...

Jedna spoločná vlastnosť bohatých ľudí (a existuje veľký rozdiel medzi bohatstvom a bohatstvom, chcete byť bohatí) je, že žijú pod svojimi prostriedkami...

Ak sa chcete stať milionárom, vyhýbajte sa modernému životnému štýlu .

12. Nekupujte veľa nových a moderných veci

Výdavky dobre neznamená, že nebudete míňať žiadne peniaze okrem toho, čo je absolútne nevyhnutné. To nie je spôsob, ako žiť. Ale keď trávite svoje voľné peniaze, míňajte ich skôr na zážitky ako na veci.

Nekupujte si nové topánky, namiesto toho si kúpte lístky na koncerty. Prečo? Pretože sme dokázali, že sme šťastnejší našimi výdavkami, keď kupujeme skúsenosti a nie veci. A dáva to zmysel.

Skúsenosti sa stávajú súčasťou našej identity.
Nie sme naším majetkom, ale sme nahromadením všetkého, čo sme videli, vecí, ktoré sme urobili, a miest, kde sme boli.

    „Naše skúsenosti sú väčšou časťou seba ako naše materiálne veci,“ „Môžete mať naozaj rád svoje materiálne veci. Môžete si dokonca myslieť, že časť vašej identity je spojená s týmito vecami, ale napriek tomu zostávajú oddelené od vás. Naopak, vaše skúsenosti sú skutočne súčasťou vás. Sme súčtom našich skúseností. “

Kúpite si topánky, skvelé máte topánky. Môžete im dokonca ukázať svojim priateľom, ktorí prikývnu a usmejú sa. Prvykrát budete nosiť topánky, je to zábava ! Páči sa vám nosiť a vyzerať dobre v nich.Ale nakoniec, oni sa stanú len ďalší pár topánok ako všetky ostatné vo vašom šatníku.

Ale keď si kúpite vstupenky na koncerty, môžete si vychutnať očakávanie pripravovanej show. Pravdepodobne sa zúčastníte výstavy s inou osobou a užite si ju spoločne. Koncert sa stáva šťastnou, spoločnou pamäťou.
Nákup skúseností je omnoho uspokojivejší a je dobrým príkladom dobrých výdavkov.
A najlepši nakup je dobre školenie alebo tréning

13. Znižte všetky predplátne

Strácame veľa peňazí na veci, ako sú predplatné služby, ktoré už nepoužívame. Kedy ste naposledy šli do posilňovne? Ale život sa dostane do cesty a my nemôžeme sledovať všetko.

Možno si ani neuvedomujete, že za tieto veci platíte. Bolo by pekné mať asistenta, ktorý sa pozrel cez vaše bankové výpisy a potvrdenia o kreditných kartách a našiel tento druh vecí.

Sledujte svoj bankový vypis a cez históriu transakcií a hľadáj predplatné na veci, ako sú časopisy, členstvo v telocvični, alebo služby dodávky potravín. Zrušia všetko, za čo už nechcete platiť.

 

14. Obchod stale cez Heureka


Existuje veľa skvelých aplikácií, ktoré vám môžu pomôcť ušetriť peniaze, keď nakupujete, či je to v kamennom obchode alebo online.

Takmer 80% Američanov a Europanov už nakupuje on-line a väčšinová cena stojí za významnejší dôvod ako pohodlie. Ak je už lacnejšie nakupovať online, prečo nie je ešte lacnejšie?

Používajte zadarmo ich portál pre vaše online nakupovanie

15. Jedzte doma

Všetci sme radi jedli von, ale nie je pochýb o tom, že to môže byť drahé. To neznamená, že to musíte vzdať; môžete míňať nejaké peniaze na zábavné veci.

16. Vyberte správne mesto pre život

Po škole, musíte sa rozhodnúť, kde žiť. Často sa musíte rozhodnúť na základe toho, kde sú pracovné miesta, a pracovné miesta v mestách a mestách môžu byť drahé kôli nákladom.
A konečne, zapojte tieto čísla do kalkulačky životných nákladov a vyberte najlepšie tri mestá s najlepšími výsledkami.
Teraz môžete začať uchádzať sa o prácu v týchto mestách. Viem, že veľa ľudí chce byť vo vrcholovom meste a meste s množstvom práce v danom odvetví, ale ak sa chystáte urobiť milión dolárov rýchlo, životné náklady budú veľmi dôležité.

17.Burza Vám môže cestu k milionu vyrazne urychliť,

no aj predlžiť...Dnes keď banky ponukajú iba 1 až 3 % je znalosť burzy veľmi dôležitá, veď ročný výnos 1 alebo 20 % to je obrovský urychľovač, no buďte na burze opatrní, vyhnite sa dennému obchodovaniu tzv trading...
 

Späť

Vymeň papiere za ZLATO...

VÝHODNÝ NAKUP ZLATA NA SPLÁTKY

LIVEGOOD USA

TOP BIZNIS , NOVINKA v EU, Ziskajte TOP POZICIU a zarábajte VIAC

  TOP MLM FIRMA 

      

aj popri zamestnaní 

kvalitné produkty

softmarketing

autoprogram AUDI

VIAC INFORMACIÍ

Kontakt

Ing. Jozef JANKAJ
Na vršku 8, Staré mesto, BRATISLAVA

0907 535 928

   E BOOK dozviete sa v ňom, čo odlišuje bežných ľudi a bohatých a ako sa  tým bohatým stať...


OCHRÁNA OSOBNÝCH ÚDAJOV

       REG. ČÍSLO 4082

Je málo povolaní kde aj bez vysokej školy môžeš dosiahnuť príjem nad 1 000 Eur. Práca v realitke to umožňuje- ale nie v každej realitke a nie pre každého. Zisti VIAC:

       JE OZAJ LUKRATIVNÁ 

PRÁCA REALITNÉHO MAKLÉRA/KY ?

peniaze, bankovky Eura v ruke

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

AK SA VÁM ČLÁNOK PÁČI A MYSLITE SI ŽE JE PRÍNOSNÝ-ZDIEĽAJTE HO PROSÍM. 

      ĎAKUJEM

 ŠTATISTIKA  TOPlist

 Ako si vybrať auto ?  tu najdete stovky      TESTOV AUT

  KATALÓG

Týmto Vás ako navštevnikov vebu informujem: Tento web využivá Cookies, analytiku a sledovanie bez ukládania osobných údajov a bez poskytovania osobných údajov 3. stráne...

Informácie o GDPR

INTERNET je miesto kde funguje viac ako ako 2 000 000 000 ľudí, Niektorí sa iba zabávajú, no iní ZARÁBAJÚ. Ak si v prvej skupine prejdi do druhej a zarábaj aj TY...

JustForex

Podnikaj s emailingom a užívajte si podnikanie z pláže. Urob si web a získavaj kontakty. Teraz:

NAJLEPŠÍ EMAILING AJ ZDARMA

dievča na pláži pri mori

Už v roku 2 000 som mal vyše 300 manažérov a fin. poradcov. Najlepší z nich zarábali aj cez 2 000 Eur...

Pomôžem aj Tebe vybudovať

ZLATÚ KARIÉRU

- zaškolenie ZDARMA

- bez potreby licencie NBS

- atraktívne odmeny a kariéra

- pasivný príjem nad  1 000 Eur 

+ ZLATÁ RENTA doživotne

  

 

  KATALÓG

Zaujímavé odkazy

  • 22.11.2011 12:02

    UPOZORNENIE

    Informácie na tejto stránke sú názory autora a nie su návodom pre konkrétne investicie.

    Obchodovanie s derivatmi a pakovými nástrojmi je rizikové. Pri každej finančnej transakcií alebo pri otvorení obchodného účtu si pozorne prečitajte podmienky a upozornenia.

peniaze, žena, muž, peňaženka

Až 80 % hádok v rodine, je kvôli peniazom. Máte pred výplatou väčšinou prázdne karty a peňaženku ? Jednoduchý návod ako to navždy vyriešiť...

Vlož dole svoj e mail a stiahni

E BOOK peniaze-riešenie

V dnešnej dobe už nemusiš mať účet v svojom meste a osobne tam chodiť. Banková pobočka je veľmi drahá zaležitosť. Preto Ti e-účet ponukne lepšie služby aj BANKOMATOVÚ KARTU...Peňaženka SKRIIL je obľubená a patrí medzi najbezpečnejšie 

bankové karty, webporadca.eu

 

Skrill, peňaženka

NAJLEPŠIA E PEŇAŽENKA

je bezpečná a rychlá,

mimo dosah exekutorov,

s kartou MASTERCARD ju akceptuje

v celom svete 35 000 000 obchodov

a 1 900 000 bankomatov.

 

  KATALÓG

CENA ZLATA bola v roku 2006 cca 400 USD, chceš čakať kým bude nad 4 000 USD za uncu (31g) ?

www.zlatopredaj.sk

Ak máš web alebo veľa kontaktov, potom je tu aj pre Teba 

 LUKRATIVNÉ AFFILIATE

bankovky -eura

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

Profesionalný vzhľad a ľahká obsluha. 

Všetko v Slovenčine a návod vo videu

       

© 2010 Všetky práva vyhradené. COPY - WEBPORADCA.EU KOPÍROVANIE IBA S UVEDENÍM ZDROJA, INAK ZǍKAZANÉ

Vytvorené službou Webnode