MLM ako práca na doma- úspech za 100 dní

21.12.2011 12:00

Pred začiatkom - čo budete potrebovať

Odpoveď na túto otázku by som rozdelil do dvoch rovín. Jednak rovinu materiálnu, čiže hmotnú a potom rovinu mentálnu, čiže nehmotnú. Čo sa týka roviny materiálnej, potom možno povedať, že k tomu, aby ste prevádzkovali svoj biznis z domu nepotrebujete žiadne špeciálne vybavenie a trúfam si povedať, že väčšina toto vybavenie už vlastní.

Takže potrebujete hlavne počítač s prístupom k internetu. Je vcelku jedno, či pôjde o klasický stolný počítač či notebook, netbook.

Stačí prakticky akýkoľvek funkčný počítač s prístupom k internetu. Potom potrebujete funkčnú emailovú adresu. A potom samozrejme miesto, kde budete svoj biznis prevádzkovať. Rovnako dobre vám ale poslúži prakticky akékoľvek miesto vo Vašom dome či byte, kde budete mať aspoň trochu súkromia k práci. Tiež mobilný telefón a aktívnym číslom ľubovoľného operátora. A nakoniec si pripravte sumu vo výške cca 60 Eur. Z materiálnych potrieb je to všetko, čo budete na začatie svojho biznisu z domu potrebovať.

Z materiálneho hľadiska nie je prevádzkovanie biznisu z domu nijako náročné.

Otázkou teda je, prečo ho už neprevádzkuje väčšina populácie? Odpoveď je jednoduchá - pretože len časť ľudí pochopila, že materiálna stránka veci je len jednou z dvoch podmienok potrebných na dosiahnutie úspechu v tejto oblasti. Ako už asi správne tušíte, tou druhou a ja si trúfam povedať, že dôležitejšie stránkou, je už spomínaná nehmotná, čiže mentálna rovina.

Biznis z domu je úplne iný spôsob fungovania a práce, než na aký ste doteraz zvyknutí zo svojho okolia.

Dokonca veľa ľudí, ktorí o sebe tvrdia, že tento spôsob práce prevádzkujú, sa v podstate mýlia. Aby ste mohli povedať, že máte všetko potrebné na prevádzkovanie biznisu z domu aj v rámci mentálnej úrovne, musíte si byť istí tým, že ho naozaj chcete prevádzkovať. Musíte pochopiť, že naozaj je to spôsob práce, ktorý je vykonávaný priamo z domu. Aby ste ho vykonávali, nebudete musieť nikam chodiť ani jazdiť. Nebudete musieť nič nakupovať, aby ste nakúpené produkty museli niekomu ďalšiemu osobne predávať. Aby ste uspeli, nebudete musieť robiť nič z toho. Budete ale musieť urobiť iné veci:

Budete si musieť definovať cieľ, ktorý chcete dosiahnuť. Ak Vašim cieľom je nejaká konkrétna finančná čiastka, je dobré určiť, o akú sumu ide. Ak to bude dosiahnutie nejakého konkrétneho mesačného príjmu, tak si ho budete musieť definovať. A ak Vašim cieľom je kúpu bytu, domu, auta, alebo čohokoľvek iného, ​​potom si tieto ciele tiež budete musieť definovať. Budete si ich musieť definovať pre seba.

Nebudete musieť o svojich cieľoch nikomu nič hovoriť a ani ich zoznam nikde zasielať. Budete musieť urobiť niečo dôležitejšie a naročnejšie. Budete si musieť priznať sami pred sebou, že tieto Vami definované ciele naozaj chcete dosiahnuť a že v ich dosiahnutie naozaj veríte! A túto vieru si budete musieť uchovať po celú dobu, kedy budete svoj biznis z domu prevádzkovať.

. Uvedomte si, z akého dôvodu a pre koho to budete robiť. Vy ste majiteľ, riaditeľ, vedúci aj pracovník,  Na druhej stráne ste hlavným príjemcom všetkých benefitov a ziskov, ktoré Vám budú z Vášho biznisu z domu plynúť, Vy!

Preto budete musieť čerpať inšpiráciu a motiváciu k činnosti svojom vlastnom vnútri, vo svojej vlastnej myslí. Okolo Vás sa časom objavia veľa "radcov", ktorí Vám budú vyhovárať Váš nový spôsob práce, ak im to dovolíte. A v tej chvíli bude len a len na Vás si uvedomiť, čo vlastne chcete a prečo to robíte.

Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, bude Vašim rozhodnutím. Vy budete jedinou osobou na svete, ktorá bude rozhodovať o tom, či svoj biznis z domu budete robiť, alebo od neho utečiete. A nech sa rozhodnete akokoľvek, bude to Vaše rozhodnutie, ak sa rozhodnete biznis z domu prevádzkovať a tiež nie iných ľudí, ak sa rozhodnete ho neprevádzkovať. Rovnako tak ale prípadné výsledky, ktoré sa časom dostavia a pocity radosti a uspokojenia vo chvíľach, kedy si začnete svoje ciele a sny realizovať budú len a len Vašu zásluhou a nikto iný si nebude môcť privlastňovať právo si tieto vaše úspechy privlastňovať. Ak sa vzdáte, bude to Vaše rozhodnutie. Ak vyhráte, bude to opäť len Vaše víťazstvo.

A toto je to najdôležitejšie, čo k svojmu biznisu z domu potrebujete.

Musíte byť pripravení akceptovať svoje rozhodnutia a uvedomiť si, že ak k svojmu biznisu z domu budete pristupovať svedomito a s plným nasadením, potom sa Vám časom odmení splnením Vašich cieľov a snov. Niekomu to môže trvať dlhšie, niekomu sa to podarí rýchlejšie. Ale ak vydržíte, potom sa Vám to podarí vždy. Preto potrebujete mať hmotnú, tak aj tú druhú - nehmotnú rovinu. Potom uspejete.
 

NAJDOLEŽITEJŠIE KROKY

1, Napisať  si CIELE a planovaný zárobok- na 100 dní a prvý rok, zárobok návrhujem od 100 do 1 000 Eur

Podľa toho pracujte, ak si chcete privyrobiť 200 Eur, malo by stačiť 2 hod. denne, no ak 1 000 Eur je to skôr 10 hodím denne ( do času patrí aj študium produktov, systemu atď) 5 až 7 dní týždńa, hlavne prvé mesiace

Klučový  krok, ktorý ovplyvní Vaše úspechy a Váš príjem

2, Najsť a začať vhodný MLM systém s produktmi pre každého a jednoduchou registraciou

Viac o MLM sa dočítáte tu :

3, Vytvoriť si internetovú stránku ak Vám systém neponúka subdomenu

viac o vytvorení stránky tu

4, Vytvoriť si inzerát a dokument o príležitosti

5, Inzerátmi a stránkou ziskávať záujemcov ( ak ste zameraním skôr obchodník alebo manažér ) alebo spolupracovníkov

6, Pomáhať a radiť týmto spolupracovníkom, e-mailom, Skype a telefonicky

7, Všetko vylepšovať a priebežne doplňať neaktivních ľudí v štrukture

8, Meditovať a čitať motivačnú literatúru

Tu je niekoľko podmienok pre začiatok:


1. Investovať do svojho biznisu minimálnu čiastku a to jednorazovo ( do 50 Eur). Ďalšie prípadné investície realizovať z už zarobených peňazí

2. Zvoliť si taký systém práce, kde by ste nemusel nakupovať nejaké výrobky za účelom ich ďalšieho osobného predaja.

3. Zvoliť si taký systém, ktorý by mi dovoľoval väčšinu úkonov robiť z domu, bez nutnosti niekde jazdiť, chodiť a navštevovať za účelom získania nových klientov, odberateľov, spolupracovníkov ... atď

4. Zvoliť si taký systém, v ktorom je reálne zarábať dlhodobo stále sa zvyšujúce čiastky.


Začiatok prace

Potrebujete vytvoriť optimálne znenie inzerátov a tiež si pripraviť čo najlepšie znenie
dokumentu, ktoré budete posielať záujemcom o bližšie informácie týkajúce sa Vaši ponuky. Inzeráty by
mali byť hotové rovnako ako prvá verzia Vášho dokumentu. Teraz sa zameriame na to, ako optimálne využiť inzertných systémov.

inzertné systémy je možné využiť dvoma spôsobmi. Ide inzeráty podávať a tiež ide inzeráty vyhľadávať.
Myslím, že s podávaním inzerátov z technického hľadiska nebudete mať problém. Len by som Vám
odporučil, aby ste si pre podávanie inzerátov urobili takú malú pomôcku.
Urobte si zoznam inzertných systémov, neustále ho dopĺňajte a známkujte si ich podľa toho, aká bola z daného inzertného systému odozva, či je inzercia jednoduchá, či tu nie sú nejaké reštrikcie
voči užívateľom propagujúcimi sieťový marketing ... atď


Túto tabuľku si samozrejme môžete upraviť podľa ľubovôle, ide len o to, že každý, kto podniká na
internetu a chce rozvinúť svoj biznis z domu, potrebuje databázu miest, kde môže svoje aktivity
propagovať.

Preto si pripravte osobitnú zložku, ktorú nazvete napríklad "Moje zdroje" a do tejto zložky
ukladajte všetky inzertné systémy, na ktoré natrafíte a ktorých zoznam budete neustále dopĺňať.
A ako prvá úloha budete mať nájsť aspoň 10  inzertných systémov, kde by ste mohli
inzerovať, a zapisať do tejto tabuľky.
Ale to nie je všetko. Podávanie inzerátov je len jednou s možností, ako inzertné systémy využívať.
Samotné inzertné systémy sú studnicou bohatstva. Ide totiž o to (a myslím, že ste to už
pochopili), že obrovské množstvo ľudí inzeráty podáva vo chvíli, keď potrebuje pomôcť, hľadá prácu
alebo zháňa nejaký príjem, pretože potrebuje peniaze. A toho sa týka druhá úloha.

Vyskúšajte nasledujúci postup. Vytlačte si osobitnú tabuľku pre zapisovanie inzertných systémov, resp. FB stránok a skupín
kde budete zapisovať ich adresy nie podľa toho, ako sa Vám tam inzeruje, ale podľa toho, či sa
na ňom objavujú inzeráty ľudí, ktorí potrebujú zarobiť alebo vyriešiť nejaký problém. Následne ak
na takom inzertnom systéme nájdete inzerát a pod ním zaujemcov, ktorí podľa Vás spĺňajú tieto parametre, skúste im odpovedať nasledujúcim spôsobom.

Napíšte dotknutej osobe, že ste našli jej inzerát alebo odpoveď na inzertnom systému a že by ste jej možno mohli pomôcť trvalo vyriešiť jej problém, či by súhlasila s tým, že by ste jej poslali bližšie informácie, ktoré by jej priblížili, o čo sa jedná. Pokiaľ bude so zaslaním informácií súhlasiť, pošlite jej jednak Váš pripravený dokument a jednak pošlite odkaz na stránku,ktorú ste pripravil na základe vlastných skúseností, ktoré ste opísal práve na týchto stránkach a že tieto postupy a metódy pomohli.
Nehľadajte len také inzertné systémy, FB skupiny, ktoré sú všeobecne známe. Hľadajte aj také, ktoré sú zamerané lokálne a ľudia ich nemajú príliš v povedomí. Aj tam sa dá nájsť veľmi dobré
kontakty.Nekontaktujte všetky inzerentov a zaujemcov hlava nehlava. Jednak je to zbytočné a jednak nepôsobí dosť vierohodne, keď človeku, ktorý chce predať dom príde ponuka na internetový biznis :-)

Pravidelná systematicka práca z domu

Po vypísaní zoznamov inzertných systémov , podajte  za týždeň aspoň 10 inzerátov a kontaktujte aspoň 30 osôb.
a to z rôznych inzertných systémov FB skupín(aspoň z piatich systémov).
A nezabudnite si poznamenať  užívateľov, ktorým ste túto ponuku poslali :-)
 

Je pravda, že ak používate originálne a nápadité inzeráty a máte dobre spracovaný propagačný text, môžete mať vysokú účinnosť v oslovovani nových užívateľov, ktorí sa na základe získaných informácií rozhodnú do systému registrovať. Lenže počet registrácií nie je dostačujuci, ak za týmto číslom nejde ďalší vývoj siete a obchodné aktivity jej členov. Preto má táto metóda tiež značný počet takzvaných pasivných registrácií, čiže registráciou užívateľov, ktorí ďalej žiadnu činnosť nevyvíjajú.
A z toho vyplýva aj druhá chyba tejto metódy, čo je demotivujúci vplyv používateľa, ktorý takto pracuje s očakávaním určitých výsledkov, ktoré potom nezodpovedajú počtu registrácií. V podstate ide o to, že ak takto pracujete, automaticky predpokladáte, že aj každý novo registrovaný užívateľ bude pracovať rovnako svedomito a systematicky, ako Vy. Bohužiaľ prax je úplne iná. Len časť užívateľov, ktorí sa takto registrujú, začnú opakovať rovnaký postup, ako to robíte Vy a ešte menej z nich bude dosahovať rovnaké výsledky, ako dosahujete Vy.
 

Avšak, ak ste si týchto dvoch chýb tejto metódy vedomia a máte pevnú vôľu i trpezlivosť, potom si môžete byť istí, že skôr alebo neskôr natrafíte na rovnako kvalitnch ľudí, ako ste Vy a postupne si takto vytvoríte fungujúce skupinu spolupracovníkov i klientov.

A potom sa tiež stane, že aj tí, ktorí pôvodne žiadnu činnosť nevykonávali, sa môžu opäť prebudiť k životu a tiež začnú služieb projektu využívať a Vy tak skôr alebo neskôr budete ťažiť iz aktivity týchto užívateľov. Čas a trpezlivosť teda zmienené dve chyby metódy emailovej korešpondencie dokáže vymazať a Váš obchod bude vyzerať nejako takto - v priebehu prvej etapy budete sledovať, ako Vám narastá počet registrácií. V druhej etape budete sledovať určitý pokles aktivity novo registrovaných užívateľov a len občas zistíte, že sa Vaša organizácia začne rozrastať v niektorých miestach do hĺbky.

 

Udržiavanie obchodnej štruktury pre stabilný zarobok

A potom nastane tretia, najdlhšia etapa, kedy sa Vaša organizácia začne postupne prebúdzať a začnú prebiehať obchodné aktivity jednotlivých užívateľov. Postupom času tieto aktivity dosiahnu takú úroveň, že to pocítite aj na svojich finančných príjmoch.
Celý proces môžete podstatne urýchliť a zintenzívniť tým, že budete svojich spolupracovníkov a členov teamu zoznamovať s projektom, s jeho funkciami a produktmi.

Tu platí viac, než v bežnom živote jedna zásada - čím viac informácií svojim spolupracovníkom poskytneš, čím lepšie ich budeš informovať a deliť so svojimi skúsenosťami, ako systém využívať, tým viac na tom zarobia oni aj Ty!
 

A práve táto práca s informáciami, ich efektívne odovzdávanie, vysvetľovanie a hľadanie ďalších a ďalších spôsobu a možností, ako najlepšie pracovať, je najdôležitejšou súčasťou metódy tvorby štruktury.
 

Práve táto metóda tvorby štruktury  je dôkazom, že biznis z domu je skutočnou pracovnou náplňou, ktorá je rovnocenná s akoukoľvek inou prácu za mzdu alebo províziu. Je to tá najčistejšia esencia, najrýdzejšej forma pravej manažérskej práce, pretože práve vďaka tejto metóde budete schopní urobiť rovnakú prácu, akú zvyčajne robia manažéri zo svojich honosných kancelárií.
Metóda tvorby trhu je založená na dokonalej znalosti systemu a jednotlivých produktov, ktoré systém ponúka.

Táto znalosť umožňuje tým najefektívnejším spôsobom riešiť potreby jednotlivých užívateľov.
táto metóda predstavuje plnohodnotný spôsob na Vašu pracovnú činnosť a je svojím významom a poňatím minimálne porovnateľná s akýmkoľvek zamestnaneckým pomerom či manažérskou činnosťou,
s ktorou sa môžete vo svojom živote stretnúť. Nebudeme sa totiž baviť o tom, ako môžete sem tam niečo urobiť, ako si môžete sem tam podať nejaký ten inzerát a ako si touto činnosťou rýchlo a jednoducho zarobíte veľa miliónov. Budeme hovoriť o celkom serióznym prístupe k Vášmu biznisu z domu, pretože len v prípade, že budete k svojmu biznisu pristupovať úplne vážne a zodpovedne, dosiahnete ciele, ktoré ste si predsavzali.

Praca z domu totiž neznamená, že zarobíte, bez toho aby ste museli niečo robiť. znamená, že zarobíte, ak budete pracovať zo svojho vlastného domu, bez nutnosti dochádzať niekam do zamestnania a bez dohľadu Vášho šéfa nad kvalitou Vašu práce a nad využitím pracovného času. To ale tiež znamená, že preberáte na seba zodpovednosť za to, že vo vymedzenej pre túto činnosť dobe budete čo najefektívnejšie a najsvedomitejšie vykonávať činnosť, ktorú praca z domu  vyžaduje. Znamená to, že sa budete aktívne snažiť neustále sa v tejto činnosti zlepšovať a profesionalizáciu. Robiť svoj biznis z domu totiž neznamená, že môžete svoju prácu robiť horšie, než niekde v nejakej firme či zamestnania. Biznis z domu naopak znamená, že sa ho budete snažiť robiť najlepšie ako len to dokážete a že budete mať trvalú snahu sa neustále zlepšovať, pretože len tak bude mať Vaša činnosť zmysel.
 

Staváte sa profesionalom...

Práca z domu je totiž pre tých, ktorí chcú pracovať, biznis z domu nie je pre leňochov.
Pracovať profesionálne neznamená, že musíte mať nejaké super extra hi end vybavenie a že musíte vynakladať mesačne tisíce na prevádzku svojho biznisu. Profesionalita je o prístupe a vzťahu, ktorý budete k svojmu biznisu mať. Ako sa budete k svojmu biznisu správať Vy, tak sa Vám Váš biznis časom odmení. Ak budete o neho dbať a ak budete sa o neho starať, časom sa na oplátku on postará o Vás. Ak sa budete správať neprofesionálne, Vaše výsledky tomu budú zodpovedať.

Čo budete k svojmu biznisu potrebovať, možno rozdeliť do dvoch základných častí. Na jednej strane budete potrebovať určité materiálne zázemie a na druhej strane potom informácie a zručnosti tieto informácie spracovať.
Zopakujme- z materiálneho zabezpečenia budete potrebovať nasledovné pomôcky:
• Počítač s prístupom na internet.
• Funkčnú emailovú adresu. Ak využívate niektorú z internetových služieb zadarmo, odporúčam gmail.
• Mobilný telefón pre príjem sms alebo občasné telefónne rozhovory (telefón Vám bude slúžiť iba ako doplnkový komunikačný kanál, hlavný prúd Vášho biznisu bude internet a e-mailová komunikácia)
• Miesto a čas, v ktorom sa budete pravidelne svojmu biznisu venovať, aby Vaši klienti a spolupracovníci vedeli, kedy im budete odpovedať na ich prípadné otázky. 

Ako miesto Vám môže poslúžiť akýkoľvek priestor, kde sa budete cítiť dobre a kde si budete môcť v pokoji sadnúť a venovať sa práci.
• Ďalej je to niekoľko nevyhnutnosťou typu poznámkový blok, kalendár, prípadne nejaká ceruzka, pero, guma a ďalšie kancelárske drobnosti.
A toto je z materiálnych potrieb pre prácu z domu  naozaj všetko, nič viac k svojej činnosti potrebovať nebudete. Teraz si priblížime, čo budete potrebovať z teoretickej stránky pre svoj biznis.

Konkurencia nespí !

Práca z domu je biznisom na internete. Treba si teda uvedomiť jednu podstatnú vec. A teraz je naozaj veľmi dôležité, aby ste si nasledujúcu vetu, ktorú si tu prečítate, nielen zapamätali, ale dostali pod kožu, pretože jej správne pochopenie Vám otvorí nové obzory a pochopíte, prečo Vám môže práca z domu zaistiť Vašu budúcnosť. Uvedomte si, že každý, kto chce v dnešnej dobe čokoľvek dokázať, je na internete a každý, kto je na internete, buď už chce tu zarábať alebo v budúcnosti bude chcieť - a to bez výnimky!
Len si uvedomte, aké obrovské množstvo rôznych informačných stránok a eshopov dnes môžete na internete nájsť. Najjednoduchšia forma obchodného oznámenia na internete - inzeráty - sa tu objavuje v obrovskom množstve,

Táto miera využitia rôznych spôsobov komunikácie, výmeny informácií a neuveriteľného množstva rôzneho druhu možností, pokusov o originalitu a snáh neustále vymýšľať niečo atraktívneho je podriadená jedinému cieľu všetkých komerčných aktivít - predať čo najväčšie množstvo produktov a služieb čo najširšiemu spektru zákazníkov.

Skôr alebo neskôr je každá aktivita, ktorá vznikne na internete, prepojená s nejakou komerčnou službou. A to je úplne normálna a legitímná vec. Lenže občas je tých možností toľko, že sa v tom ako predajcovia, tak aj zákazníci začínajú strácať.
V podstate možno na ňom vysvetliť situáciu, ktorá na internete panuje - k dispozícii sú tisíce rôznych služieb a možností pre človeka, ktorý chce predať aj pre toho, ktorý chce kúpiť. Ale nie je v silách jedinca, aby sa dokázal v tejto ponuke trvalo orientovať, pretože prakticky každý deň, každú hodinu aj každú minútu nové služby vznikajú a iné zanikajú.

Lenže ľudia, ktorí sa snažia vo svoje výrobky a služby predávať, sú odborníkmi práve na tie produkty a služby, ktoré ponúkajú. Nie na internet alebo služby tu poskytované.

A viete, čo by títo ľudia uvítali? Keby im niekto poradil jednoduché, účinné a lacné postupy, ako dostať do povedomia o ich produktoch medzi ľudí, ako zvýšiť ich predajnosť, ako zabezpečiť náskok pred konkurenciou a ako na internete zarobiť!
 

Užívatelia každej z týchto skupín môžu byť vašimi partnermi.

A tu sa skrýva tá najväčšia šanca pre všetkých z Vás, ktorí chcú začať robiť svoj biznis z domu metódou vytvárania štruktury.

Najskôr si rozdelíme internetových  užívateľov, ktorí sa snažia využívať internet na zárobkovej činnosti do niekoľkých kategórií:

1. Užívatelia, ktorí prevádzkujú svoje aktivity mimo internet, toto médium sa ale snaží využiť na propagáciu týchto svojich aktivít.

 

2,Užívatelia, ktorí prevádzkujú vlastný internetový biznis (stránky alebo eshop) a chcú pre tieto svoje aktivity získať ďalších zákazníkov


3. Užívatelia, ktorí prevádzkujú vlastný internetový biznis (stránky alebo eshop) a chcú pre tieto svoje aktivity získať ďalšie spolupracovníkov (tu tiež radíme tých užívateľov, ktorí sa snažia prostredníctvom internetu šíriť rôzne systémy sieťového marketingu).
 

4. Užívatelia, ktorých hlavným cieľom je prostredníctvom internetu zarábať, zatiaľ ale nemajú svoje vlastné produkty ani služby, ktoré by mohli ponúknuť, alebo majú no chcú zmenu, niečo nové.

 

Prevádzkovanie plnohodnotného biznisu z domu môže najviac úžitku priniesť užívateľom, ktorí patria do štvrtej skupiny a čiastočne aj do tretej skupiny, prípadne možno s úspechom prepojiť činnosti určené pre tieto dve skupiny.

Výsledkom je pravidelný PRIJEM...
      

Späť

Vymeň papiere za ZLATO...

VÝHODNÝ NAKUP ZLATA NA SPLÁTKY

LIVEGOOD USA

TOP BIZNIS , NOVINKA v EU, Ziskajte TOP POZICIU a zarábajte VIAC

  TOP MLM FIRMA 

      

aj popri zamestnaní 

kvalitné produkty

softmarketing

autoprogram AUDI

VIAC INFORMACIÍ

Kontakt

Ing. Jozef JANKAJ
Na vršku 8, Staré mesto, BRATISLAVA

0907 535 928

   E BOOK dozviete sa v ňom, čo odlišuje bežných ľudi a bohatých a ako sa  tým bohatým stať...


OCHRÁNA OSOBNÝCH ÚDAJOV

       REG. ČÍSLO 4082

Je málo povolaní kde aj bez vysokej školy môžeš dosiahnuť príjem nad 1 000 Eur. Práca v realitke to umožňuje- ale nie v každej realitke a nie pre každého. Zisti VIAC:

       JE OZAJ LUKRATIVNÁ 

PRÁCA REALITNÉHO MAKLÉRA/KY ?

peniaze, bankovky Eura v ruke

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

AK SA VÁM ČLÁNOK PÁČI A MYSLITE SI ŽE JE PRÍNOSNÝ-ZDIEĽAJTE HO PROSÍM. 

      ĎAKUJEM

 ŠTATISTIKA  TOPlist

 Ako si vybrať auto ?  tu najdete stovky      TESTOV AUT

  KATALÓG

Týmto Vás ako navštevnikov vebu informujem: Tento web využivá Cookies, analytiku a sledovanie bez ukládania osobných údajov a bez poskytovania osobných údajov 3. stráne...

Informácie o GDPR

INTERNET je miesto kde funguje viac ako ako 2 000 000 000 ľudí, Niektorí sa iba zabávajú, no iní ZARÁBAJÚ. Ak si v prvej skupine prejdi do druhej a zarábaj aj TY...

JustForex

Podnikaj s emailingom a užívajte si podnikanie z pláže. Urob si web a získavaj kontakty. Teraz:

NAJLEPŠÍ EMAILING AJ ZDARMA

dievča na pláži pri mori

Už v roku 2 000 som mal vyše 300 manažérov a fin. poradcov. Najlepší z nich zarábali aj cez 2 000 Eur...

Pomôžem aj Tebe vybudovať

ZLATÚ KARIÉRU

- zaškolenie ZDARMA

- bez potreby licencie NBS

- atraktívne odmeny a kariéra

- pasivný príjem nad  1 000 Eur 

+ ZLATÁ RENTA doživotne

  

 

  KATALÓG

Zaujímavé odkazy

  • 22.11.2011 12:02

    UPOZORNENIE

    Informácie na tejto stránke sú názory autora a nie su návodom pre konkrétne investicie.

    Obchodovanie s derivatmi a pakovými nástrojmi je rizikové. Pri každej finančnej transakcií alebo pri otvorení obchodného účtu si pozorne prečitajte podmienky a upozornenia.

peniaze, žena, muž, peňaženka

Až 80 % hádok v rodine, je kvôli peniazom. Máte pred výplatou väčšinou prázdne karty a peňaženku ? Jednoduchý návod ako to navždy vyriešiť...

Vlož dole svoj e mail a stiahni

E BOOK peniaze-riešenie

V dnešnej dobe už nemusiš mať účet v svojom meste a osobne tam chodiť. Banková pobočka je veľmi drahá zaležitosť. Preto Ti e-účet ponukne lepšie služby aj BANKOMATOVÚ KARTU...Peňaženka SKRIIL je obľubená a patrí medzi najbezpečnejšie 

bankové karty, webporadca.eu

 

Skrill, peňaženka

NAJLEPŠIA E PEŇAŽENKA

je bezpečná a rychlá,

mimo dosah exekutorov,

s kartou MASTERCARD ju akceptuje

v celom svete 35 000 000 obchodov

a 1 900 000 bankomatov.

 

  KATALÓG

CENA ZLATA bola v roku 2006 cca 400 USD, chceš čakať kým bude nad 4 000 USD za uncu (31g) ?

www.zlatopredaj.sk

Ak máš web alebo veľa kontaktov, potom je tu aj pre Teba 

 LUKRATIVNÉ AFFILIATE

bankovky -eura

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

Profesionalný vzhľad a ľahká obsluha. 

Všetko v Slovenčine a návod vo videu

       

© 2010 Všetky práva vyhradené. COPY - WEBPORADCA.EU KOPÍROVANIE IBA S UVEDENÍM ZDROJA, INAK ZǍKAZANÉ

Vytvorené službou Webnode